banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE COŞKULU YÜZME ŞENLİĞİ
 Körfez Belediyesine ait Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda, yaz boyunca eğitim gören sporcular dönem sonu yüzme yarışmasında tüm hünerlerini sergiledi.

“ 200 Sporcu Kulaç Attı ”

Körfez Belediyesi gençleri sporun her alanına teşvik etmek için başarılı çalışmalara imza atıyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ayları içerisinde Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda eğitim gören çocuklara dönem sonu yüzme yarışması düzenlendi. Düzenlenen programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi bilge Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri ve sporcuların aileleri katılım sağladı. Yıldızlar ve minikler kategorilerinde olmak üzere yüzme yarışları yapıldı. 200 sporcunun yarıştığı etkinlikte sporcular serbest, kurbağa ve kelebek stillerinde yarıştılar. Yüzme Şenliği etkinliğinde küçük sporcular 25 metre, büyükler 50 metrede yüzdüler. Yarışların sonunda tüm sporculara başarı belgeleri ve madalyaları Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan tarafından takdim edildi.


Sporun ve Sporcunun Başkanı: İsmail Baran

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yüzme müsabakalarında kıyasıya mücadeleyi izleyen ve heyecanı sporcu velileri ile birlikte yaşayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran konu hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcularımızı Körfez’de yetiştiriyoruz. Körfez’de spor yapmaya uygun her türlü alt yapı çalışmalarını oluşturarak, ilçemizi sporun başkenti yapıyoruz.  
Bugün burada yapılan yarışlarda sporcularımız kıyasıya mücadele etti ve kaybeden olmadı. Bizim amacımız çocuklarımıza, gençlerimize sporu sevdirerek sağlıklı nesiller yetiştirmek. Eğitim gören ve yarışmaya katılan tüm sporcularımız bizim gönüllerimizin birincisi. Sevgili gençler, sizlerin heyecanına, mutluluğuna ve ailelerimizin gururlarına ortak olmaktan dolayı çok memnunum. Başarılarınız daim olsun. Sporcun ve sporcunun yanında olmaya her zaman devam edeceğiz. “ dedi.

 Eğitmenlere Başkan Baran’dan Madalya

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sporculara verdiği destek kadar onları eğiten hocalara da büyük önem veriyor. Bu bağlamda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bünyesinde profesyonel eğitim veren hocalara madalya ve Körfez’i temsil eden kiraz maketini takdim etti.  

Çocuklara Profesyonel Yüzme Eğitimi

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bünyesinde,  Haziran, Temmuz, Ağustos ayları içerisinde toplam bin 500 minik sporcuya uzman antrenörler gözetmenliğinde profesyonel yüzme eğitimi verildi. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751