banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'de Cuma Namazı çıkışı Aşure dagıtıldı


Körfez Yarımcalılar Derneği Muharrem ayı münasebetiyle Aşure Programı düzenledi. Hacıosman mahallesi Merkez Camiinde Cuma namazına müteakip düzenlenen proğrama katılım oldukça yoğun oldu. 

Düzenlenen programa Körfez FK.  Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Kulup Müdürü Erol Bektaş ve Kulup Personeli, Okul Spor Firmasının Sahibi Engin Kayalı, Yarımcaspor Başkanı Eyüp Çakal , Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.  Aşure programında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Tuncay Tuç''

Aşure birlik ve beraberliği vurgulayan geçmişe sahip bir aştır.  Sizlerin mutluğu, sağlığı, başarısı aşure günü vesilesiyle daim olsun. Yine bu vesileyle aşure kazanının içine katılan her bir malzeme gibi kişisel değerlerinizi kaybetmeden bir bütün olarak bir üst değere ulaşmanızı temenni ediyorum. Düzenlemiş olduğumuz programımmıza katılarak bizlere şeref verdiniz. Allah kabul etsin, Hepinize afiyet olsun '' dedi.



Dernek Başkanı Tuncay Tuç kendi elleriyle cami cemaatine  Aşure ikram etti.



Aşure programına Engin Kayalı ve Eyüp Çakal'da katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751