banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZ’DE CUMHUR İTTİFAKI COŞKUSU ZİRVE YAPTI

Miting havasında gerçekleşen açılışa Milletvekili Cemil Yaman’da katıldı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği, Çamlıtepe ve  Yavuz Sultan Selim Mahallelerini kapsayan seçim irtibat bürosu açılış törenine; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Cumhur İttifakı partilerinin teşkilatları, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Merkez Cami Önünde toplanan coşkulu kalabalık, seçim irtibat bürosu önüne kadar mehter eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Tuna “Sevdamız Körfez”

Programda konuşan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “AK Parti ile ülkemiz, Kocaeli ve Körfez başarıdan başarıya koştu. Başarı aşk ile, sevda ile yaparsan olur. Bu sevda bizde olduğu müddetçe, çok daha fazla zaferlere, çok daha fazla hizmetlere birlikte imza atacağız.Sevdamız Körfez” dedi. Tuna Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin coşkusunun 31 Mart zaferini müjdelediğini söyledi. BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran “Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ikamet eden biri olarak, mahallemizden Şener Söğüt’e çok güçlü bir destek verelim, güçlü de hizmet alalım.” dedi.

Baran Durmak Yok Yola Devam

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada  “Beş yıl boyunca bu aziz ilçeye  hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. İnşallah 1 Nisan’da bayrağı Şener Söğüt’e teslim edeceğim. Kocaeli’nde de İbrahim Karaosmanoğlu başkanım nöbeti Doç Dr. Tahir Büyükakın’a devredecek. Körfez’de de, Kocaeli’nde de durmak yok,yola devam diyeceğiz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

2023 Hedefimiz İçin Son Viraj

Meydanı hınça hınç dolduranlara, heyecanları ve coşkuları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “ AK Parti olarak 17 yıldır milletimize hizmet ediyoruz. Milletimiz 14 seçimdir, AK Parti’ye destek vererek hizmetler için teşekkür ediyor. Seçim çalışmalarımızda görüyoruz, halkımız yine bizimle beraber. 2023 hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Dört gün sonra 2023 hedefimizin son virajını dönüp, güçlü Türkiye yolculuğumuza birlikte devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’

On beş yıldır Kocaeli’nin hizmet gitmeyen hiçbir noktasının kalmadığını söyleyen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, belediye başkanlığı yapmış olan Esner Maçil’e,Yunus Pehlivan’,İsmail Baran’a ve özellikle İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.Hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerini,gayretle çalışacaklarını söyleyen Şener Söğüt “‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ AK Parti’nin hizmetleri,kente kazandırdıkları ortada. Halkımız bunu görüyor. Evet başkanlarımız çok hizmetler yaptılar. Fakat kentin ihtiyaçları tükenmiyor. Her zaman yeni ihtiyaçlar doğuyor. Bizde bu kapsamda halkımızın istekleri doğrultusunda seçim beyannamemizi hazırladık. Gönül belediyeciliği ile birlikte yapacağımız projelerimiz ile yarının mutlu Körfez’ini inşa edeceğiz” diyerek projelerini sıraladı “Körfez’e metro getireceğiz. Tütünçiftlik’te kent meydanı yapacağız. İlimtepe yolu, millet bahçeleri, millet kıraathaneleri,Körfez seyir terası,prestij caddeleri, gibi bir çok projemizi bu dönem sizlerin desteği ile hayat geçireceğiz. Kılavuz Gençlik Merkezleri oluşturacağız, Bilgi evleri, yeni mesire alanları, insana dokunan projeler yapacağız.”diye konuştu.

Davamız halkımıza hizmet

Derdi,davası aziz millet olan,derdi davası yeryüzündeki mazlumlar olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşları diye meydanda bulunanları selamlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Bizim davamız halkımıza hizmettir.” dedi. Cemil Yaman “AK Parti ile birlikte tüm şehirlerimizde, yerel kalkınma başladı. 15 yıldır kentlerimizde, insanlarımıza hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Körfez’de de hizmet serüveni sizlerin desteğiyle, Şener Söğüt ile devam edecek. Bugün burada ki coşku gösteriyor ki sizler belediye başkanlığını ehline emanet ederek, Körfez’i mutlu yarınlara taşıyacaksınız” şeklinde konuştu. Program irtibat bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680