KÖRFEZ’DE DÖRT BİR  NOKTADA ÇALIŞMA

Körfez Belediyesi, ekipleri soğuk ve yağışlı havalar öncesinde ilçe genelinde sorunların giderilmesi noktasında geniş bir yelpazede hummalı bir çalışma yürütüyor. Yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ekipler, alt yapı sorunu olmayan güzergâhlarda asfalt ve parke çalışması da yapıyor. Acil Müdahale Ekipleri de yolları ring halinde tarayarak bozuk noktalara müdahalede bulunuyor.

KISA SÜREDE MÜDAHALE

Ekipler, Çamlıtepe Mahallesi’nde kış öncesinde bozulan yollardaki tamirat çalışmalarını tamamlarken, Güney Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Hacı Osman Mahallesi’nde de kaldırım ve parke düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları da çalışmaları yerinde takip ederek, mahalle içlerinde aksama yaşanan noktaları ekiplere aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817