Körfez’de Dört Koldan Temizlik

Körfez genelinde çalışma yürüten temizlik ekipleri, her gün belirli saatlerde kentin mıntıka temizliğini gerçekleştirirken, mekanik süpürme ve yıkama araçları ile ana arterlerdeki yollar, yaya alanları, üst ve alt geçitler büyük bir titizlikle temizliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri ise, ağaç budama, ot biçme ve temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DAHA TEMİZ BİR KÖRFEZ İÇİN

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Körfez için mesai kavramı gözetmeksizin hizmet ettiklerini ifade eden yetkililer, “Temizlik ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sıcak yaz günlerinde cadde ve sokaklarda gönül rahatlığı ve sağlıklı gezebilmesi için her türlü önlemi alıyorlar. İlçenin cadde, sokak ve kaldırımlarına kadar geniş bir alanda temizliğe büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın da çevreye karşı duyarlı olmalarını ve kirletmemelerini istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817