Körfez’de Duvar  Yazıları Temizleniyor

Yetkililer, “Büyük emek ve zaman kaybına neden oluyor” diyerek vatandaşları duyarlı olmaya davet etti

Körfez Belediyesi yetkilileri, kenti kirleten bu yazıları yok etmek için kamu bütçesinden harcama yapıldığını hatırlatarak, kirletenleri duyarlı olmaya çağırdı. Yetkililer, “Körfez’de çeşitli yerlere boyalarla yazılan duvar yazılarını temizlemek, büyük emek ve zaman kaybına neden oluyor. Ekiplerimiz; okul duvarlarına, tarihi eserlerin bulunduğu alanlara, köprülere, yaya üst ve alt geçitlerine sprey boyayla yazılan yazıları ve şekilleri silmek için çalışma yapıyor.

DAHA DUYARLI OLUNMALI

Vatandaşlarımızdan gelen telefonlar ve ekiplerimizin yaptığı saha çalışması sonrasında her gün bu yazıların silinmesi için çalışma yürütülüyor. Kimi yazılar boyayla üzeri kapatılıyor kimileri ise özel kimyasal yöntem kullanılarak siliniyor. Tabi hepsi zaman ve emek kaybına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817