KÖRFEZ'DE EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
 Tüpraş İlköğretim okulundaki açılış programına İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Okul Müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal marşı ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti.

Başkan Baran, “Çocuklarımız Nadide Birer Çiçektir”

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Aziz milletimizin bize hediye ettiği özgür günlerin coşkusuyla yeni eğitim-öğretim dönemimizi açıyoruz. Bugün 19 Eylül aynı zamanda Gaziler Günü. Malazgirt’ten bugüne kadar bu millet bu coğrafyada çok büyük acılar ve sıkıntılar çekti. Allah’a hamdolsun ki 15 Temmuzda yiğit öğretmenlerimizin yetiştirdiği vatansever milletimiz doğudan batıya, kuzeyden güneye her noktada hainlerin karşısına çıktı. 15 Temmuz olayları gösterdi ki bu millet asla özgürlüğünden ödün vermeyen bir millettir.” İfadelerini kullandı.

Başkan Baran konuşmasında eğitimcilere de mesajlar verdi. Sevgili eğitimciler, nadide birer çiçek olan yavrularımızı en iyi şekilde yetiştireceğinize olan inancım tamdır. Sizleri bu kutsal görevinizden dolayı tebrik ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum.” Dedi.

Can, “Eğitim Olmazsa Olmazlarımızdandır”

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise, “İnsanı diğer canlılardan ayıran en belirgin özelliği aklı ve zekâsıdır. Aklı bilgilerle zenginleştiren ise okuldur. Çünkü okul bir eğitim yuvasıdır. Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların arasına almak ise çağdaş toplum olmanın en temel özelliklerinden birisidir” diyerek yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Belediye Başkanı İsmail Baran, Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan daha sonra, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Başkan Baran, konuşmasının ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817