banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZ´DE EKİM AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda Başkan Şener Söğüt Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin tek tek oylandığı toplantının açılışında konuşan Başkan Şener Söğüt, “İlçemiz için gereken neyse onu yaparız, gerekli tüm adımları atarız” dedi.

Tutanak özetinin oylanması sonrasında, 2022 mali yılı bütçesine ek ödenek olarak belirlenen 30 Milyon TL ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Oy çokluğu ile kabul edilen raporla ilgili konuşan Başkan Söğüt, “Tüm çalışanlarımıza bildiğiniz üzere yüzde 40 oranında bir iyileştirme yaptık. Yaptığımız bu iyileşmenin tutarı 13 milyon. Çalışanlarımızın refahı için bu adımı attık. Bunun yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışımızla kırtasiye yardımları başta olmak üzere diğer hizmetlerimizi ilçemiz insanıyla buluşturuyoruz. Hizmetlerin aksamaması için gereken neyse onu yaparız” dedi.  

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM
Körfez sınırları içerisinde bulunan Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu raporlarının da görüşüldüğü madde oy birliği ile Körfez Meclisi’nden geçti.

BÜTÇE İÇİN İKİNCİ OTURUM
Körfez Belediyesi Ekim ayı meclisinde, 2023 Mali Yılı Belediye Bütçesinin görüşülmesi için ikinci kez toplanmasına oy birliğiyle karar verildi. Meclisin ikinci oturumu 10 Ekim Pazartesi günü saat 3’te gerçekleştirilecek.

TEK TEK SÖZ ALDILAR
Başkan Şener Söğüt’ün konuşmalarının ardından diğer gündem maddeleri de tek tek görüşülerek karara bağlandı. Dilek ve temenni kısmında da meclis üyeleri söz alarak gördükleri eksiklikleri aktardılar. Başkan Şener Söğüt meclis üyelerine tek tek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680