banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de Eksik Noktalar Düzeltiliyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezi başta olmak üzere, tüm mahallelerdeki eksiklikler tespit edilerek gerekli müdahaleler yapılıyor. Bu bağlamda çalışmalarını yürüten asfalt yama ekiplerince,  Yeniyalı Mahallesi Hızır Reis Caddesi üzerinde eksik görülen noktalarda düzenlemeler yapıldı.

ULAŞIM AĞI GENİŞLETİLİYOR

Kış aylarında yıpranan ve deforme olan yolda asfalt yama işlemi yaparak kullanıma uygun hale getirildi. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelindeki yollarda düzenleme çalışmalarının belirli bir takvim içinde devam edeceğini belirterek, “Hedefimiz Körfez’deki ulaşım ağını genişletirken, mevcut yolarlıda daha modernize hale getirmek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826