Körfez’de Emre Giyim Mağazası Açıldı

 

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde Emre Giyim düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kesti.

Ayla Kömürcü ve Emre Küçükleroğlu’nun, Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi 75/B adresinde “Emre Giyim” adını verdikleri işletmeyi hizmete açtı. Emre Giyimin açılış törenine, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan ve mağaza sahiplerine bol kazançlar dileyen Başkan Pehlivan “Her geçen gün büyüyen ilçemizde yeni işletmelerin, yeni yatırımların yapılması bizleri mutlu ediyor. Bu bizim için önemlidir. Geleceğimizin teminatıdır. Bugün burada açılışını yaptığımız giyim mağazası da Körfezlilere yeni seçenekler sunacak. İşletmenin Körfez’e ve sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan dualardan sonra, açılış kurdelesi Başkan Pehlivan ve işletme sahipleri tarafından kesildi. İşletme sahipleri Ayla Kömürcü ve Emre Küçükleroğlu bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol ile davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817