Körfez’de En Anlamlı Açılış

“Geçmişten bugüne ışık tutan çınarlar” olarak nitelendirilen vatandaşlarımız için Yarımca sahilinde hayata geçirilen 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nün açılışı bugün gerçekleşti. Büyük ilgi gösterilen açılış merasimine Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları İbrahim Çırpan ve Faruk Denli, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, meclis üyeleri ve 60 yaş üstü vatandaşlar katıldı.

ÜYELİK KARTLARI DAĞITILDI

Gerçekleşen açılış merasiminde konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Yeni merkezimiz tüm büyüklerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Geçmişten bugüne ışık tutan çınarlarımız, kıymetli büyüklerimiz için Yarımca sahilinde hayata geçirdiğimiz 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nün açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştiriyoruz” dedi. Öte yandan program sonunda kulübün ilk üyelerine ait üyelik kartları bizzat protokol mensupları tarafından dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817