banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE ENGEL YOK
 Engelli Personeller Ziyaret Edildi

Başkan Vekili Aydoğdu, ilk ziyaretini belediye binasında bulunan engelli personeller Aysel Doğan, Sebahattin Özdemir ve Asiye Maden’ni ziyaret ederek başladı. Başkan Vekili Kadir Aydoğdu’ya Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş eşlik etti. Engellileri, engelliler gününde yalnız bırakmayan Belediye Başkan Vekili Kadir Aydoğdu ziyaretlerinde çeşitli hediyeler vererek personeller ile sohbet etti.

Başkan Vekili Aydoğdu, ziyaretlerinde Belediye Başkanı İsmail Baran’ın selamlarını ileterek çalışanlarla sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. Belediye Teknik Hizmetler Müdürlüğünde çalışan engelli personeller olan Hakan Ülker, Musa Marol, Abdullah Mutlu, Yusuf Şeker, Erol Yılmaz, Çetin Sancaktutan, Mustafa Serdar Özkılıç, İbrahim Önel, Habip Kaya, Çetin Bulut, Cengiz ve Ekrem ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Vekili Aydoğdu oradan Engelliler Yaşam Merkezine geçti.

Engeller Yaşam Merkezinde Kalkıyor

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Engelliler Yaşam Merkezi Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Nuri Şerif Bostan, Başkan Yardımcısı Musa Şahin Çağlayan ve beraberindekileri ziyaret eden Başkan Vekili Aydoğdu, ziyaret esnasında engellilerle bir süre sohbet etti. Belediye Başkan Vekili Aydoğdu Körfezli engellilerin günümüzde ihtiyaç duydukları her konuyu çözüme kavuşturduklarını ve her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Nuri Şerif Bostan, “Bütün engelli arkadaşlarımın kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sağlamak, hepimizin en büyük hedefi olmalıdır.

Körfez Belediyesinin bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürebilmesi ve sosyal hayata daha rahat katılabilmeleri için yaptığı bu yaşam merkezi bu noktada çok önemlidir. Belediye Başkanımız İsmail Baran ve sizlere teşekkür ediyor, bütün engelli arkadaşlarımı buraya davet ediyorum. Tabi ki burası sadece engelli arkadaşlarımıza özel değil normal bir şekilde hayatlarını sürdüren arkadaşlarımızı da yerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751