banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZ’DE ENGELLER SEVGİYLE KALKTI

Çocukların gösterileri izleyenler tarafından ayakla alkışlandı

 Körfez Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  “Sevgi varsa, engel yoktur” adlı bir program gerçekleştirdi.  Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçe kurum müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldızı ve çok sayıda davetli katıldı.

GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLEDİLER

Körfez Belediyesi bünyesinde özel eğitmenler tarafından eğitim alan özel çocukların halk oyunları gösterisi büyük beğeni toplarken, ‘Hayalimdeki meslek sunumu’ ve öğrencilerin mini defilesi de alkışlandı. Programın açılışında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Bugün Dünya Engelliler Günü hasebiyle bir aradayız. Çocuklarımızın büyük mücadelesi ile elde ettikleri başarı ve kendilerine duydukları bu kusursuz güven beni oldukça mutlu etti.

BAŞKAN SÖĞÜT, “MOTİVASYONUMUZ ARTIYOR”

Çocuklarımızın başarmaya olan inancını ve bu inancı besleyen değerli ailelerinin hevesini gördükçe, çabaladığımız bu gelişim mücadelesinde motivasyonumuz artıyor. Bugün bu heyecanı bize yaşatan azimli çalışma arkadaşlarımız ve bu mücadeleye bizi ortak kılan siz değerli ailelere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar söz aldı.

GÜZEL BİR EKİP ÇALIŞMASI

Kalkar, “Bugün kendine güveni tam bireyler görüyoruz ve hiçbir engelin, insan azmi karşısında direnemediğine tanıklık ediyoruz. Bu,  çocuklarımız kadar onların güçlü ailelerinin ve hocalarımızın başarısı. Burada bir ekip çalışması var. Bu çalışmanın güzel sonuçlara vesile olduğunu görmek, oldukça ümit verici” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Özel Eğitim Uygulama Okulu ve diğer okullarda eğitim gören özel bireylerin gösterileri gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680