banner2752
banner2750
banner2776

Körfez’de ‘Engelsiz’ Şölen

Başkan Şener Söğüt de etkinliğe katıldı, çocukların mutluluğuna ortak oldu

Körfez Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak adına özel gereksinimli çocuklar için şölen düzenledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şölene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, muhtarlar, STK temsilcileri, özel kurum yöneticileri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

‘ENGEL’SİZ ŞÖLEN

Şölenin açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile hazırladığımız programa katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Böylesine önemli ve anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tabi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bugün bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu programı düzenledik.

FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ

 İnanıyoruz ki, istiyoruz ki bu tür programlar ile özel durumu olan çocuklarıızın hem kentimizde hem ülkemizde hem de dünyada daha fazla farkındalık oluştursun, toplum özel çocuklarımıza daha fazla ilgi ve alaka göstersin. Çünkü engelli olmak her birimizin önüne çıkabilecek durumdur.

BAŞARIYI YAKALAYACAKLARDIR

Bizler de bunun bilinci ile çalışıyoruz ve yaptığımız çalışmalarda bu doğrultuda düzenlemelerde bulunuyoruz. Hedefimiz engelsiz bir Körfez. Özel çocuklarımız toplumsal hayatta bilimde sporda, sanatta her türlü alanda oluşturacağımız imkanlardan yararlansın istiyoruz. Biliyoruz ki; bu fırsatları tanıdığımızda özel çocuklarımız da özel başarılara imza atacaklardır” dedi.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından aileler ve kurum yöneticileri de düzenlenen programdan dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra ise sahne özel gereksinimli çocukların oldu. Çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, Başkan Şener Söğüt de çocukların mutluluğuna ortak oldu onlarla birlikte halay çekti, oyun oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680