Körfez’de Ercan Yanıktaş Yeniden aday
 CHP Körfez’de 13 Aralık Pazar günü saat 13.00’te yapılacak olan İlçe Gençlik Kolları Başkanlık seçiminde, bir süre önce bu göreve atanan Ercan Yanıktaş, yeniden aday olduğunu açıkladı.Kongrede, Ercan Yanıktaş başkanlığında tek listenin oylama sunulması ve kadın kollarında olduğu gibi açık oylama ile sonucun alınması bekleniyor.

 

Yeniden aday oluşu ile ilgili açıklama yapan Ercan Yanıktaş, mevcut yönetimi ile tekrar aday olacağını ve yapılacak çok çalışmalarım olduğunu söyleyerek, ‘’CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devraldığım 15.09.2015 tarihinden itibaren yönetimdeki genç arkadaslarimla beraber elimizden geldiğince çalışmalar yaptık. Samimi, dürüst, ilkeli ve temiz siyaset içinde yer alarak genç arkadaşlarımızın güvenini kazanma çabası içinde olduk. Yönetim dışında bulunan partili arkadaşlarımızı yönetim karar mekanizması içine alıp sorumluluk yüklemeye çalışarak parti bağlılığı arttırdık. Yaptığımız sosyal faaliyetler ile partimiz gençleri arasındaki kaynaşma ve birliği artırmaya çalışırken, gelecekte partimize önemli çalışmalar yapacağını, aynı zamanda kendileri içinde partimizdeki demokratik kültür ile önemli görevlere çıkabileceğini düşündüğümüz arkadaşları parti üyesi yaptık. CHP Körfez İlçe Başkanlığı Ana kademe yönetimi ve Kadın Kolları ile seçim sürecinde uyumlu ve guzel çalışmalar içinde bulunarak partimizi Körfez ilçesinde başarı sağlaması için mücadele ettik. CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Yönetimi olarak Görevde bulunduğumuz bu kısa süre icinde her yönetimde olduğu gibi bizimde yaptigimiz hatalar elbette oldu. Bu hataların tespitini yaparak elimizden geldiğince bu aksaklıkları giderme çabası içinde bulunduk. Chp Körfez İlçe Gençlik üyeleri adına yapabileceğimiz çalışmaların derinlemesine değerlendirilmesi yapıldı geleceğe dair çalışmalar belirlendi. Artık hazırız; 13.12.2015 saat 13.00 tarihinde yapılacak olan CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Kongresinde yönetici arkadaşlarım, genç üye arkadaşlarım, parti büyüklerimizin desteği ile CHP Körfez Gençlik Kolları Başkanlığına tekrar aday olduğumu bilgilerinize sunarım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817