banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Eş Zamanlı Çalışma


 

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak; Yeniyalı Mahallesi Hızır Reis Caddesi Tüpraş Kavşağı girişinde ve Hacı Osman Mahallesi Mor Lale Sokak’ta kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarına başladı.

HIZIR REİS’TE YENİLEME
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  bozulan yollarda kısa süre önce başladığı düzenleme, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve Tüpraş kavşağı girişi olarak bilinen Hızır Reis Caddesi’nde kaldırımları yeniliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj çalışmaları da gerçekleştirilecek.

MOR LALE’DE KALDIRIM VE PARKE
Modern ve estetik bir görüntü oluşturmak için çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacı Osman Mahallesi Mor Lale Sokak’ta da kilit parke taşı ve kaldırım yenileme işlemlerine devam ediyor. Yetkililer, standartlara uygun şekilde yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751