banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Etli Ekmek Salonu Açılışı Gerçekleşti
 Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, ilçede hizmet vermeye başlayan Konya Etli Ekmek ve Izgara Salonun Körfez Şubesinin açılışına katıldı.

Açılış Töreni Gerçekleştirildi

 Açılışa Körfez Belediyesi Başkanvekili Faruk Denli’nin yanı sıra Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, işyeri sahipleri Mehmet Kazancı, Ihsan Kurt, Hüseyin Kazancı ve Körfezli vatandaşların katıldığı merkezi  Konya Meram ilçesinde olan şubesi Konya Beyşehir ilçesinde hizmet veren Konya Etli Ekmek Salonu törenle Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi No:135 adresinde Körfez halkının hizmetine açıldı.

Konyaya Özgü Lezzet Körfez’de

Açılış öncesi bir konuşma yapan işletme sahibi Mehmet Kazancı , “ İlçemize gıda sektöründe hizmet vermek için bu yola çıktık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tüketebileceğinizi belirtiyoruz. Sağlık ve hijyen kurallarını en iyi şekilde yerine getirerek Konya’ya özgü bir lezzeti Körfez’e kazandırmak için burada hizmet vermeye karar verdik. Bugün açılış törenimize katılarak bizleri onurlandıran başta Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dualarla Açıldı

Konya Etli Ekmek Salonu’un açılışını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, yiyecek sektöründe hizmet veren işletmelerin, ürünlerini sunarken bu konuda çok hassas davranmaları gerektiğini söyledi. Denli “Körfez’de her geçen gün yeni işletmelerin açılması, ilçemizde iş gücü ve istihdamı artırmaktadır. Özellikle gıda alanında hizmet veren işletmelerin ürünlerinin tüketiciye sunumu konusunda çok hassas davranmaları gerekiyor. Allah utandırmasın diyor ve tekrardan Mehmet Kazancı, Hüseyin Kazancı ve Ihsan Kurt kardeşlerime ve Körfezimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı yıllık izinde olması sebebiyle katılamadığı açılış töreninde Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan dualarla açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışın ardından işletme sahiplerinin satışa sundukları etli ekmeklerin tadına bakılırken işletme hakkında bilgi alındı.    
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751