KÖRFEZ’DE EVDE KARANTİNALAR  BAŞLADI

Alınan bilgi ve iddialara göre Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde bir apartmanda oturan ve fabrika işçisi olan şahısta Koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bu şahıs evinde karantinaya alınırken apartman sakinlerinden de 14 günlük karantinaya uymaları istendi. Yine aynı mahallede geçtiğimiz hafta 5 kişilik bir ailenin karantinaya alındığı, tedavileri bitince de adres değiştirdikleri öğrenildi.

Körfez Esentepe Mahallesi Mahallesinde de bir aileden 2 kişinin pozitif çıkan testleri sonucu hastaneye kaldırıldıkları, bir kişinin tedavi sonrası eve gönderilip karantinaya alındığı, diğerini ise yatırıldığı öğrenildi.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi ve Güney Mahallesi’nde de 2 ayrı adreste evde karantina uygulaması yapıldığı ve binadan çıkışın kontrollü olarak sağlandığı, girişlerin yasaklandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817