banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfezde feci kaza 3 Ölü 3 Yaralı

Körfez'de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aynı araç içerisinde bulunan 3 arkadaş hayatını kaybetti

Körfez Döküm ışıklarından otomobilleri ile sahile inmek isteyen Muhammet Çarkçı(42), Metin Çetiner (39) ve Ali Şekercioğlu(36) isimli üç arkadaş meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitirdi. Kazada 3 kişi de yaralandı.


SAHİLE GİDİYORLARDI

Edinilen bilgilere göre; Körfez ilçesi D-100 Karayolu'nda Ankara yönüne giden Arif Özdemir'in kullandığı 34 FH 3196 plakalı otomobil, Yeni Yalı Mahallesi'ndeki kavşakta sahile doğru inen Ali Çarkçı idaresindeki 41 AC 965 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Çarkçı'nın kullandığı otomobil takla attı. Kazayı gören vatandaşlar hemen olay yerine koşarken, takla atan otomobildeki yaralılar vatandaşların yardımlarıyla araçtan çıkartıldı. Çarkçı idaresindeki otomobilde bulunan Ali Şekeroğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, aynı araçtaki diğer yaralılar ise Muhammet Çarkçı ve Metin Çetiner, kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.


BÖYLE ACI YOK 

Arkadaşlarının öldüğü otomobilin sürücüsü Ali Çarkçı Seka Devlet Hastanesi'ne, diğer otomobilde bulunan Yaşar Güner, Atilla Güner ve Arif Güner de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan büyük bir şans eseri yara almadan kurtulan 34 plakalı otomobilin sürücüsü Arif Özdemir ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatlarını kaybeden Ali Şekeroğlu, Muhammet Çarkçı ve Metin Çetiner'in cenazeleri ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsilerinin ardından acılı ailesine teslim edildi. Acılı ailenin üzüntü dolu çığlıkları ise hastane personelini hüzne boğdu.


MEMLEKETLERİNE GÖMÜLDÜLER

Öte yandan Kazada hayatını kaybeden Muhammet Çarkçı'nın Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde ikamet ettiği, TIR şoförü olduğu, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Metin Çetiner'in Güney Mahallesi'nde ikamet ettiği evli ve iki çocuk sahibi olduğu, özel bir şirkette çalıştığı öğrenildi. Ali Şekeroğlu'nun ise evli olduğu arkadaşı Çarkçı gibi Yeniyalı Mahallesi'nde ikamet ettiği belirtildi. Şekeroğlu'nun cenazesi memleketi Düzce Karasu'da toprağa verilirken, Çarkçı ve Çetiner'in cenazeleri ise Düzce'nin Yığılca ilçesinde toprağa verildi. Kaza sonrası içerisinde 4 kişi bulunan 41 AC 965 plakalı otomobildeki içki şişeleri dikkat çekerken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826