banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE FUTBOL ŞOV
 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle

Düzenlenen turnuva finali dostlukla bitti.

Körfez’de eğitim veren 32 okuldan 21 futbol takımının katıldığı, Öğretmenler Futbol Turnuvası tamamlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ve Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından organize edilen turnuva dostluk sahneleriyle sonuçlandı.

95 Evler Çim Halı Tesisleri’nde yapılan turnuvaya 250 öğretmen katıldı. 3 hafta devam eden turnuvada 48 maç yapıldı ve 21 takım mücadele etti. Turnuvanın final bölümünde de 4 okul karşı karşıya geldi ve yapılan maçların ardından Yukarı Hereke Ortaokulu birinci, Hereke Anadolu Lisesi ikinci, İgsaş Ortaokulu üçüncü, Petkim Ortaokulu ise dördüncü oldu. Dostluk havası içinde geçen maçların finalinden sonra kazananlara kupa ve madalyaları verildi.

Final karşılaşmalarını, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanın İsmail Baran, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve çok sayıda öğretmenle aileleri izlediler.

Turnuvanın bitiminden sonra, birinci olan Yukarı Hereke Orta Okulu’na Kaymakam Can, ikinci olan Hereke Anadolu Lisesi’ne Başkan Baran, üçüncü olan İgsaş Orta Okulu’na Emniyet Müdürü Cenk Özmen, dördüncü olan Petkim Orta Okulu’na da İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan kupa ve madalyalarını verdi. Turnuvada ayrıca, En Centilmen Takım seçilen İlçe Milli Eğitim takımına şube müdürü, En İyi Kaleci olarak seçilen Körfez Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nden Erhan Önkol’a  Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, En İyi Oyuncu olarak seçilen İgsaş Orta Okulu’ndan Fatih Tekinkaya’ya Başkan Yardımcısı Faruk Denli, En İyi Hakem olarak seçilen Faruk Enes’e de Spor Koordinatörü Metin Özkan kupa ve madalyasını verdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751