Körfez'de Futbolun Kralı Petkim





Körfez İlçe Mill Eğitim Müdürlüğünün Körfez İlçedeki Okullar arasında düzenlediği Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında uzatmalarda attığı golle rakibini 4 - 3 yenen Petkim Ortaokulu Şampiyon oldu.

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullar arası  Küçük erkekler Futbol Turnuvası  Körfez Belediyesi 95 Evler Akay Çim  Halı Sahasında Yapıldı. Oynadıkları 5 maçı da galibiyetle bitiren Petkim Ortaokulu İle İğsaş Ortaokulu finalde karşılaştı.

HEYECAN FIRTINASINDA NEFESLER TUTULDU

Heyecan fırtınası şeklinde geçen maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2 - 2 bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı tam bir taktik savaşı şeklinde geçti. Petkim Ortaokulu biraz daha baskın oynamaya başladı ve 3 - 2  öne geçti. 

Atılan gol sonrası defans yapmaya başladı. Yediği gol sonrası ileriye bir adam daha çıkaran İğsaş Ortaokulu aradığı golü buldu ve maç 3 - 3    oldu.  Karşılaşmanın hakemi 1 dakika uzatma verdi. Herkes maç böyle bitecek derken,Petkim takımında 11 numarayla oynayan Utku'nun attığı golle maç 4 - 3 oldu. Kalan süre İğsaş Ortaokulunun  gol atmasına yetmedi ve Şampiyon Petkim Ortaokulu olmuş oldu.



Maç sonunda ise Minik Futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler sevinçlerini Timsah Yürüyüşü yaparak gösterdiler. Minik futbolcular maç  sonunda

 Velileri ve Öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Turnuvanın üçüncüsü rakibi Körfez Anadolu Ortaokulunu 1 - 0 yenen Hedise Evyap Ortaokulu oldu.



PETKİM ORTAOKULU ANTRENÖR MURAT İĞDELİ

Umut Eren Göçer ( Kaleci)

Hüseyin Candemir

Utku Güngör

Şafak Kaya

Can Uğur

Tarık Şaşmaz

 

İĞSAŞ ORTAOKULU ANTRENÖR İNAN ÜNALDİ

Cem Tezer

Sefa Tezer

Yusuf Kaan Budak

Alptekin Öğe

Musa Buğra Köprülü

Burak Bal



Nefes kesen finalde uzatmalarda yedikleri golle ikinci olan İğsaş Ortaokulu oynadığı futbolle göz doldurdu.



Karşılaşmanın Hakemliğini

Erkan Azazi ve Ulaş Asrak yaptı.



Şampiyon olan Petkim Ortaokulunun kalecisi Umut Eren Göçer

 yaptığı enfes kurtarışlarla takımını galibiyete taşıyan isim oldu.



Karşılaşmayı çok sayıda velide takip etti.

Uzatma dakikalarında atılan gol sonrası velilierin sevinci görülmeye değerdi



Karşılaşma heyecan fırtınası şeklinde geçti.



Son dakikada attıkları golle şampiyon olan Petkim Ortaokulu sevincini timsah yürüyüşü yaparak kutladı.



Şampiyon olan takım günün anısına fotoğraf çektirdi.



Final maçının altın ayakları 2 gol bir asis yapan Hüseyin Candemir ile Son dakikada galibiyet golünü atan Utku Güngör oldu.



1 dakika uzatma verilen maçta attığı golle takımını şampiyon yapan Utku gelecek vaad ediyor.



Körfez'de futbolun kralı Petkim Ortaokulu oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAZLUM GÖÇER SMMM 11 yıl önce

buğünkü maç ve önceki maçlar gerçekten seyredilmeye değer maçlardi hocamiz murat beyin göstediği özveri ve çocuklarimizn kabiliyeti görülmeye değerdi teşekkürler murat hocam teşekkürler çocuklar tabiki petkim ilkokulunun diğer hocalarinida bilhassa dersi olmayan hocalarimizida cocuklarinin bu başarilarini görmelerini isterdim. çünkü final maçiydi çocuklarimiz ise petkim ortaokulunu temsil ediyordu insallah diğer maçlara smmm mazlum göçer

Avatar
Murat İğdeli 11 yıl önce

çok güzel bir final oldu. rakip takımları yavrularımızı da kutluyorum. ayrıca kocaeli meydan gazetesine çok teşekkür ederiz.

Avatar
İnan Ünaldi 11 yıl önce

gerçekten turnuvaya büyük emek verdik. uzatmalarda şanssiz bir golle yenildik. öğrencilerimi kutluyor hepsinin alinlarindan öpüyorum. ayrica basinimizin güzide temsilcisi kocaelimeydan ailesine çok teşekkür ederim.