banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE “GELECEĞE DESTEK” İÇİN KAPILAR SONUNA KADAR AÇIK
 Bahçe Duvarı Yeniden Yapıldı

Körfez Belediyesi, Körfez’deki eğitim kurumlarına desteğini aralıksız sürdürüyor. Okullardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap veren Körfez Belediyesi, bu kapsamda Mimarsinan İlköğretim Okulunda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Okulun çevre düzenleme çalışmalarını yapan belediye ekipleri, okulun bahçe duvarlarını yıkarak yenilenmesini sağlıyor. Öğrenciler için tehlike arz eden giriş ve çıkışlarda problem olan bahçe duvarını yıkan belediye ekipleri, duvarın yeniden ve daha sağlam yapılmasını sağladı.

Birçok Okulda Çalışmalar Devam Ediyor

Körfez Belediyesi’nin okullara verdiği hizmeti Mimarsinan İlköğretim Okulunu ziyaretinde ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, pek çok eğitim kurumunun bahçesine asfalt döktüklerini, çevre düzenlemesi yaptıklarını, basketbol potaları, voleybol alanları, kale direkleri yerleştirdiklerini, geleneksel çocuk oyun alanları çizdiklerini açıklayarak, çalışmaların hala devam ettiğini belirtti.

Oyun Alanları Mutlu Ediyor

61 okula malzeme desteğinin yanı sıra okulların boya, kaynak, duvar - sıva tamiratları, elektrik tesisatları ve aydınlatma onarımları, çatı aktarımları ile sıhhi tesisat onarımlarını da gerçekleştiren Körfez Belediyesi okullarda minik öğrencilerin oyun imkanlarını da geliştirdi. Körfez Belediyesi 61 okula basket potası, futbol kalesi, voleybol direği yaparken bütün okulların bahçelerine sarı ve beyaz şeklinde oyun çizgileri çizdi. Körfez Belediyesi’nin asfalt kaplamasını yaptığı okul bahçelerinde öğrenciler geleneksel oyunlar oynayarak okul hayatlarını da şenlendirdiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751