Körfez’de gergin gece
 Körfez’de yaşanan iki ayrı olayda aile içi şiddet yaşandı. İlk olayda, bir kadın eşi tarafından darp edilirken, diğerinde genç kadın eşini bacağından bıçakladı, daha sonra da kendisini yaraladı.

İlk olay Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde yaşandı. Eşiyle tartışan Yılmaz M. Seda D.’yi darp etti. Polisin müdahalesi sonrasında taraflar birbirinden şikayetçi oldu ve karakola götürüldüler.

İkinci olay, Yarımca Sahilinde İstasyon altında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre Atalar Mahallesi Demiryolu Sokak’ta oturan Volkan D. (33) ile eşi N.D.  (33) bilinmeyen bir nedenle sahilde kavgaya başladılar. Bu sırada yanındaki bıçağı eşinin baldırına saplayan genç kadın geçirdiği sinir krizi sonrasında da kendisini kesici aletle yaraladı.

Karı koca olay yerine gelen ambulansla derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817