banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de gönül bağı var
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ilçedeki kurumlar ve STK’lardan ziyaretler aralıksız sürüyor. Bu bağlamda birlik ve beraberliğe her zaman önem veren Başkan Baran’ın ilk misafirleri Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi oldu. Gerçekleştirilen ziyarette, Körfez’e yapılan ve yapılacak olan projelerini de aktaran Başkan İsmail Baran, “Körfezimiz her geçen gün daha da gelişiyor, büyüyor. Tabi bu başarı tek başımıza değil, birlikte el ele vererek ortaya çıkardığımız bir başarı” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, kendisine hediye edilen Türk bayrağını da öperek teslim aldı.


BAŞARILAR DİLEDİ

Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Kılıç ve yönetiminin ziyaretinin ardından, İş Bankası Körfez Şubesi Müdürlüğü’ne atanan Nurseli Erer ve satış yetkilisi Gülşah Çet Başkan İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Baran “ Üstlenmiş olduğunuz görev, zor ve meşakkatli bir görev. Yeni görevinizde başarılar diliyor ve bu güzel ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Şube Müdürü Nurseli Erer de kendilerini makamında ağırladığı için Başkan İsmail Baran’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

STK’LARI ÖNEMSİYORUZ

Hereke Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Kara, Başkan Yardımcısı Orhan Tezlik ve yönetim kurulu üyesi Mithat Tezlik de, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret edenler arasındaydı. ‘STK’larımızı her zaman önemsiyoruz’ diyen Başkan İsmail Baran, ziyaretlerinden dolayı Hereke Ordulular Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Ordulular Derneği’nin ziyaretinin ardından, Yukarı Hereke Birlik Beraberlik Derneği Yöneticileri de Başkan Baran’ı makamında ziyaret ederek, Körfez’e yönelik sohbet gerçekleştirdiler. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751