banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çarşamba günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor. Başkan Baran ile görüşmek isteyen Körfezliler randevusuz başkanlık makamında Başkan Baran’a istek ve taleplerini iletiyorlar.

Toplantılar Sıcak Bir Ortamda Gerçekleşiyor

Halk günü toplantısında Körfezli vatandaşları ağırlamanın sevinci içerisinde misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Baran Körfezlilerle tek tek selamlaştı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Baran Körfezli vatandaşlara çeşitli ikramlar sundu.Yüz yüze ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen görüşmelere, vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. İmkânlar ölçüsünde her daim vatandaşların dertlerine derman, taleplerine çözüm bulmak noktasında anında çözüm bulan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Daha mutlu ve yaşanılabilir bir Körfez için tüm gayretlerimiz devam edecektir” dedi.

En Şeffaf ve Kolay Ulaşılabilir Bir Belediye Başkanına Sahibiz

Halk Günü uygulamasından memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar uygulama ile dertlerini ve isteklerini bire bir anlatma fırsatı yakaladıklarını söylediler. En şeffaf ve kolay ulaşılabilir bir belediye başkanına sahip olmanın mutluluğunu yaşayan Körfezliler, "Başkanımızın düzenlediği halk günleri, bizim için büyük önem taşıyor. Hiçbir zorluk çekmeden isteklerimizi, düşüncelerimizi dile getirebildiğimiz için çok mutlu oluyoruz. Başkanımız da sağ olsun bizleri hiçbir zaman kırmıyor ve tek bir kişiyi bile dinlemeden halk buluşmasını sonlandırmıyor. Belediyemize ve Başkanımıza ilgisi için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Baran, “Üreten Bir Körfez İçin Saf ve Katılımcı Yönetim Anlayışımız Var”

Göreve geldiği günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışını ile çalışan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Üreten bir Körfez için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesidir. 2015 yılında da seçim öncesi verdiğimiz tüm sözlerimizin üzerinde hassasiyetle durarak projelerimizi gerçekleştirip Körfezimizi hak ettiği noktaya getirmenin gayretinde olacağız. Bizlere gösterdikleri bu kadirşinaslıktan dolayı da tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826