Körfez’de haziran  ayı meclisi yapıldı

Körfez Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis salonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirilen tolantıda, 8 gündem maddesi ele alındı. Meclis toplantısı öncesi konuşmasına Hereke’ye yapılacak fakülte ile ilgili bilgi vererek başlayan Başkan İsmail Baran, “Hayırsever Nuh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Fakülte için protokolü imzaladık. Projenin yüzde 50’lik maliyetini onlar karşılayacak” ifadelerini kullandı.

2017’YE HIZLI GİRDİK

Sarnıç Han, Körfez Kampüsü ve İlimtepe Kültür Merkezi’nde de çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Projelerimizdeki inşaat faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Güney Mahallesi’nde yapacağımız Gençlik Merkezi’nin projesi onaylandı. Kısa süre içerisinde ihalesi gerçekleşecek. Spor komplekslerimiz ile ilgili de Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarımız devam ediyor. 2017’ye hızlı girdik. Yapmayı taahhüt ettiğimiz yatırımların fazlası olacak, eksiği olmayacak” dedi.

TÜTÜNÇİFTLİK TREN GARI

Banliyö tren seferlerinin Körfez’de durması noktasında da konuşan Başkan Baran, “Trenler Körfez ve Hereke’de duracak. Ama biz Tütünçiftlik Tren Garı’nın da faaliyete girmesi noktasında girişimlerimiz sürüyor. Restorasyonu biz yapacağız gerekirse” dedi. Başkan İsmail Baran’ın konuşması sonrasında gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Temmuz ayı meclis toplantısının da 4 Temmuz Salı günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.



Meclis toplantısının minik ziyaretçileri de vardı. Özel Körfezim İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri, meclis toplantısının konuğu oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817