KÖRFEZ'DE HİZMET ETMENİN ZAMANI YOK

Kentin her geçen gün güzelleştirilmesi adına yeni çalışmalara imza atmaya devam eden Körfez Belediyesi, parke bordür çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Fatih ve İlimtepe Mahallesinde yürütülen çalışmalarda ekipler,5 bin metre kare parke taşı döşemesi gerçekleştirdi.

Kaldırımlar Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Körfez'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliğine devam eden Körfez Belediyesi, kentin estetik bir görünüme kavuşması için hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Eski kaldırımları sökerek gerekeli çalışmaları yapan ekipler asfalt serim çalışması öncesi bölgenin kaldırımlarını yenileyerek yeni yüzüne kavuşmasını sağlıyor.

Halkımızın Taleplerini Göz Önünde Bulunduruyoruz

Körfez’de asfaltlanmayacak, yenilenmedik kaldırım ve yolun kalmayacağını her defasında dile getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez hepimizin üretilen hizmet insanımız için. Dolayısı ile onların istek ve önerileri bizim için önemli” dedi. Başkan Baran, “Halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kural bizim için çok önemli. Halkımıza gece gündüz hizmet ediyoruz. Hizmet etmenin saat kavramı olmaz” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, belediye ekiplerinin kentin dört bir yanında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin farklı mahallelerinde asfalt, bordür, parke döşeme ve diğer altyapı çalışmalarını yoğun tempo ile sürdürmektedir. Günden güne gelişen ve değişenKörfezimizi daha da güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817