banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de İkram Çeşmesi Akmaya Başladı
 Sosyal belediyecilik anlamında insan odaklı hizmetler üretmeye devam eden Körfez Belediyesi, İkram Çeşmeleriyle Körfez’in farklı noktalarındavatandaşlara sıcak çorba hizmeti vermeye başladı.

İkram Çeşmesi Üç Ayrı Noktada Hizmet Verecek

Sosyal belediyeciliğe önem veren ve bu alanda birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de bir ilki daha gerçekleştirerek halka sıcak çorba ikramı uygulaması başlattı. Mimarsinan Mahallesi, Tütünçiftlikviyadük altı ve Hereke bölgelerinde hizmete giren ikram çeşmesinin açılışı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptı.

İkram Çeşmesinin açılışa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde vatandaşa dağıtılacak olan sıcak çorba her gün bin Körfezli vatandaşa hizmet verecek.

Her şey Körfezliler İçin

Hizmette sınır tanımayan bir belediye olan Körfez Belediyesi’nin bu projesini çok beğenen vatandaşlar Başkan Baran’a teşekkürlerini ilettiler. Körfezlilere elleriyle çorba ikram eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Her şey Körfezliler için. Vatandaş odaklı hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Baran ayrıca, “Malumunuz biz yardımlaşmayı ikram etmeyi seven bir toplumuz. Halkımız sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman onlara belediye olarak ikramda bulunacağız. İkram çeşmemiz hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde akmaya başlayacak” ifadelerini kullandı. İkram çeşmesinin hijyenik koşullarda vatandaşa dağıtıldığını da belirten Başkan Baran, “Her şey tam otomatik sistemle çeşme kendi kendini temizleyecek şekilde dizayn edildi. Biz de bu konuya önem veriyoruz. Çorba çeşmesi ilgi görmesi halinde sayısını arttırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Körfezliler Başkan Baran’a Teşekkür Ettiler

Konuşmanın ardından çeşmenin açılışı yapıldı ve musluklardan akan çorbayı açılışa katılan vatandaşlar afiyetle içtiler. Her gün iki 2500 kişinin ücretsiz olarak yararlanacağı çorba çeşmesinin açılışına katılan vatandaşlar musluktan akan çorbanın çok lezzetli olduğunu belirterek Başkan Baran’a teşekkür ettiler.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751