Körfez’de İmarla İlgili Taraflar Bir araya Geldi.

Körfez Belediyesi toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya; Körfez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir, Yapı Kontrol Müdürü Ömer Sayar,imar müdürlüğü görevlileri ile müteahhit firmalar ve proje müellifleri  bir araya geldiler. Müteahhit firmaların temsilcileriyle, proje müellifleri ayrı ayrı yapılan toplantılarda değişen yönetmelikler, uygulamada yapılan yanlışlar masaya yatırılarak, alınması gereken önlemler sıralandı.

 

Körfez İlçede imar disiplininin bozulmaması için her türlü önlemi aldıklarını vurgulayan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, “İmar bakımından en problemsiz ilçelerden birisi konumundayız. Yapı denetim ekiplerimiz sürekli olarak sahadalar. İmarda yapılacak hatanın pardonu olmadığını hepimiz biliyoruz. 17 Ağustos 1999’da yaşanan deprem felaketini unutmayalım” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817