Körfez’de intihar eden genç ucuz kurtuldu

Edinilen bilgilere göre 5. kattaki balkondan sabah 05:45 sıralarında kendisini boşluğa bırakan Ayşenur T. (17) aşağı düşerken evin önündeki çam ağaçlarının dallarına vurarak hızının yavaşlaması nedeniyle yaşama tutundu. Ailesinin feryatlarını duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ambulansı ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayşenur T. Yapılan ilk tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kayıtlara intihar olarak girmedi.

Edindiğimiz bilgilere göre hastanede ilk tedavisi yapılan Ayşenur T. Yüksekten düştüğünü ve herhangi bir şeyi olmadığını beyan ettiği için hastane kayıtlarına ve hastane polisi tutanaklarına “yüksekten düşme” olarak kaydedildi.

Durumu iyi olan Ayşenur T.’nin evin önündeki çam ağacı dallarına çarparak yere çok yumuşak düşmesi sonucunda belirgin bir yara almadığı belirtildi . Durumunun iyi olduğunun görülmesi sonucunda 1 saat hastane de müşahade altında tutularak taburcu edildiği ifade edildi.

Ayşenur T.’nin babasının şehirlerarası şoförlük yaptığı ve 13 yaşında bir erkek kardeşinin olduğu, kendisinin de Hereke Lisesi 3. sınıfında okuduğu ve derslerinin iyi olduğu ifade edildi.




Kaynak : belirtiyorum.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817