KÖRFEZ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
 Körfez İlçesi’nde, Körfez Belediyesi’nde önemli görevlerde bulunduktan sonra emekli olan ve bir özel işyeri açan Göksel Uzunoğlu, girdiği maddi bunalım sonrasında kendisini asarak intihar etmek istedi. Son anda kurtarılan şahıs tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre olay, Yarımca’da Gübretaş Fabrika sahası içinde yaşandı. Gübretaş Fabrikası’nda ek fabrika inşaatını yapan Göksel Uzunoğlu (51), öğlen saatlerine doğru inşaat sahası içinde kendisini iple demirlere astı. Son anda işçileri tarafından fark edilen Göksel Uzunoğlu, ipten kurtarıldı ve Sopalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 Tedavi altına alınan Göksel Uzunoğlu’nun hayati tehlikesi devam ediyor. Göksel Uzunoğlu’nun inşaat işlerini yaptığı müteahhit firmadan parasını alamadığı, aşırı şekilde borçlandığı için de hayatına kastettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Canına kıymak isteyen Göksel Uzunoğlu,  25 yıl Körfez Belediyesi’nde çalıştıktan sonra emekli olmuştu. Körfez İlçesi’nde çok iyi tanınan Uzunoğlu, Arama Kurtarma Şefliği, Hüseyin Avni Şirin döneminde Asfalt İşleri Müdürlüğü, 17 Ağustos depreminde yıkım şefliği yapmış, Üstün Hizmet Sertifikası almıştı. Uzunoğlu 3 çocuk babası ve Yarımca’da Çalışkan Pekdemirli adlı firmanın Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817