banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'DE İNTİHAR
 Olay, gece saatlerinde Körfez Tütünçiftlik Yeniyalı Mahallesi Şahin Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. 60 yaşındaki Mükerrem Tiryaki oturduğu binanın çatısına çıkarak kendini astı. Yaşlı kadın uzun süre aşağı inmeyince çatıya çıkan çocukları şok eden manzarayla karşılaştı. Olay sonrası yaşlı kadın hemen Özel Körfez Marmara Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

PARASAL SORUNLARI YOKTU

4 çocuk annesi Mükerrem Tiryaki'nin, emekli Mehmet Tiryaki ile evli olduğu öğrenildi. Çevre sakinlerinin iddialarına göre; Ailenin parasal bir sorunu, kavga-gürültüleri yoktu. Ancak yaşlı kadının kızlarından birisinin bir süre önce boşandığı ve Mükerrem Tiryaki'nin de bu duruma çok üzüldüğü ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826