banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Kadınlar Günü Kutlandı



8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, bir dizi ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi bünyesinde ücretsiz spor faaliyetleri kapsamında yürütülen zumba çalışmalarına katılan kadınları ziyaret ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı.  Kadınlara spor çalışmalarında kolaylık dileyen Başkan Söğüt, “Sağlıklı ve huzurlu nesillerin yetişmesine katkı sağlayan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Gününüzü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerine devam eden Başkan Şener Söğüt Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni eşi Hatice Söğüt ile birlikte ziyaret ederek, kadın çalışanlarla bir araya geldi. Covid-19 pandemisi sürecinde, halkın sağlığı için büyük emek harcayan sağlıkçılara teşekkür eden Şener Söğüt, “ Sevdiklerinden uzakta görev yapan kadın sağlık çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum.  Sizlere minnettarız” dedi.

KURSİYERLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Körfezli vatandaşlara ücretsiz hizmet veren KOMEK kursunu ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Emeğin ve alın terinin baş şehri olan Kocaeli’de, meslek edinerek üreteme katkı sağlayan siz değerli KOMEK kursiyerlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Aldığınız eğitimler sonucu, sevginizi katarak ortaya çıkardığınız eserler, hepimizi gururlandırıyor” ifadelerinde bulundu. Başkan Söğüt daha sonra, Körfez Halk Eğitim Merkezi’ne giderek, yetiştiren, üreten, alın teri döken kadın kursiyerlere de karanfil hediye etti.

KÖRFEZ’İN ÜRETEN KADINLARI
Ziyaretlerine devam eden Başkan Şener Söğüt, Körfez’de hizmet veren Göçmen Börekçisi işletmesinin tesisini ziyaret etti, kadın çalışanlara çiçek takdim ederek,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadın çalışanlar ise aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Körfez’in kadın Mahalle Muhtarlarını da unutmayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kentimiz için birlikte adım attığımız kadın muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Masada da sahada da kadınlardan aldığımız güç ile ilçemizin geleceğine yön veriyoruz” dedi. Kendilerine yapılan jest sebebiyle memnun olan kadın muhtarlar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751