banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE KADINLAR İÇİN ORMAN HAZIRLANDI

Hazırlanan orman alanına geçmişten günümüze kadar tarihte iz bırakan kadınlar ve etkinliğe katılan bayanların isimlerinin yazıldı kartları asıldığı fidanlar dikildi.

Etkinlik Körfez Belen Köyü Erikli Mevkii’nde fidan dikimi için ayrılan alanda gerçekleşti. Körfez Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kapsamında,  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Orman İşletme Şefi Nazım Kayadibi ve Körfez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Cemil Arslan koordinatörlüğünde, Körfez İlçesi, Belen Köyü, Erikli Mevkiinde “Kadın Dostu Kent Hatıra Ormanı” ağaçlandırması gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Jandarma Komutan Vekili Erhan K, Körfez İlçeçelioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Aysen Şimşek Kandemir ve öğrencileri, kurum amirleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Körfez İlçe Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Aslı Kuş, Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimcileri, Halk Eğitim Müdürü Nilüfer Özdemir ve Usta Öğreticiler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl ve İlçe Teknik Kurul üyeleri, , mahalle muhtarları, İlimtepe 17 Ağustos İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve Kaymakamlık personeli katıldılar.

Etkinlik, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can’ın fidan dikimi ile başladı ve katılan diğer protokol ve konukların fidan dikmeleriyle devam etti. Dikilen fidanların üzerine asılan kartlara, geçmişten günümüze tarihte iz bırakan kadınlar ve törende yer alan kadınların isimleri yazıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751