Körfez’de Kadınlar Kirve Oldu

Düzenlen programa sponsor da olan iş kadını ve siyasetçi Aynur Vergili ile yine iş kadını ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Hacet Aşar erkekleri geride bırakarak sünnet olan çocuklara kirve oldular.
41 çocuğun 41 iş insanı tarafından kirve olduğu toplu sünnet programı Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, Körfez Güney Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Yaşar ile Ali Çınar tarafından düzenlendi. Organizasyon, ilçedeki iş adamları ve esnafın da desteği ile gerçekleşti. İYİ Parti İlçe yöneticisi ve iş kadını Aynur Vergili hem ana sponsorlardan oldu hem de çocuklardan birisine kirvelik yaptı. Yine iş kadını ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Hacet Aşar’da bir diğer bayan kirve olarak organizasyonda yer aldı.


Önce Tur Atıldı
Toplu sünnet programı katılan çocukların Körfez Ağadere Caddesi’nde toplanarak, dev Türk Bayrağı ile ve çocuklardan oluşan Mehteran takımıyla Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ne konvoy eşliğinde gitmeleriyle başladı. Salonda bir araya gelen çocuklar, aileleri, kirveler ve konuklar kalabalık katılım gerçekleştirdiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kirveler ve katılan konuklar tanıtıldı. Salonda yer alanlar içinde Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun,MHP il başkanı Yunus Emre Kurt, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, STK başkan ve temsilcileri, ana sponsorlardan Aynur Vergili, Tugay Polat, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar yer aldı.
Çocuklardan oluşan mehteran takıının mini konseri sonrasında dualar okundu, çocuklar için Hacivat –Karagöz gösterimi yapıldı ve son olarak ta halay çekilerek konukların eğlenmesi sağlandı. Verilen ikram sonrasında da programın plaket bölümüne geçildi. Organizasyona katılan bayan kirvelerden Aynur Vergili’ye katkıları nedeniyle plaketini Belediye Başkanı Şener Söğüt verdi. Programda, organizasyona katkı veren diğer konuklara ve katılımcılara da plaket sunumu yapıldı.


Amfi Tiyatro’yu hatırlattı
İYİ parti İlçe Yöneticisi ve iş kadını Aynur Vergili, program sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e, Atalar Mahallesi sahilde yer alan Anıtpark düzenlemesine başlanması nedeniyle teşekkür ederek, Üniversite kampüsü alanı içinde kalan amfi tiyatroya da el atılmasını istedi. Şener Söğüt, gündemlerinde olan amfi tiyatro düzenlemesinin de yakında yapılacağını belirterek hatırlatma için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817