banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Kalp ve Damar Hastalıkları Konferansı
 Körfez Belediyesi ve Acıbadem Hastanesi ortaklığında düzenlenen Kalp ve Damar Hastalıkları, Prof. Dr. Tuğrul Norgaz’ın başarılı sunumuyla gerçekleşti.

 

Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Körfez Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Konuşmacı olarak Acıbadem Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Tuğrul Norgaz’ın katıldığı, “Kalp Krizi Riskini Azaltabilirmiyiz?” isimli konferansta dinleyicilere kalp hastalıkları ve sebepleri anlatıldı. Prof. Dr. Tuğrul Norgaz katılımcılara Kalp krizi nedir, belirtileri nelerdir, bu riski nasıl azaltabilir ile ilgili bunun yanında ani ölümlerin sebepleri, damar tıkanıklığı nasıl oluyor ve bunların sebeplerini anlattı. Beslenmenin önemine değinen Prof. Dr. Tuğrul Norgaz “Damarlardaki yağlanmanın önüne geçmek adına, sağlıklı beslenmeliyiz. Kilomuza dikkat etmeliyiz ve spor yapmalıyız. Bunları yaptığımız zaman kalbimizi korumuş oluruz.” Ani ölümlerin sigara içenlerde daha yüksek görüldüğünü belirten Norgaz “Kalbimiz ve genel sağlımız için sigara içmemeliyiz.” dedi. Prof. Dr. Tuğrul Norgaz konuşmasının sonunda katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

 

Seminer sonrası, Acıbadem Kocaeli Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Tuğrul Norgaz’ın, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan adına plaket verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751