Körfez’de kar manzaraları
 Körfez İlçesi sabaha yağan yoğun karla uyandı. Gece başlayan kar yağışı yolları doldururken, ulaşım da kent merkezinde aksamalar yaşanmadı.

Her kar yağışında olduğu gibi, bu kez de Yukarı Hereke ve İlimtepe Mahallelerinde kar hayatı olumsuz etkiledi. Bu iki mahallede de sabah işe gitmek isteyen çalışanlar yolda kaldı ve bazıları yürüyerek iş yerlerine ulaşmaya çalıştılar. Bu durum, yolda kalanlar tarafından facebook’ta paylaşılınca mahallerin durumu da görüldü. Yukarı Hereke ve İlimtepe’de yağan kar kalınlığının 30 santimi geçtiği belirtiliyor.

Körfez’de yağan ilginç ve hoş görüntülerin de ortaya çıkmasına neden oldu. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, paylaştığı iki resimle hem karın güzelliğini, hem  de yağan kar içindeki Türk Bayrağı’nın güzel görüntüsünü resimledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817