banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE KONTEYNIRLER PIRIL PIRIL
 Kullanılan Suyun %80’ni Geri Dönüşüyor

Daha temiz ve sağlıklı bir Körfez için çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, araç filosuna eklediği Tisan 10000 Vakumlu Tazikli Çöp Konteyneri yıkama aracı dezenfekte işlemi sayesinde kötü koku ve mikroplardan arındırmaya başladığı konteynerlerle halk sağlığını güvence altına aldı.

Konteynerlerin dezenfektesi için kullanılan Tisan 10000 Kombi Sistem Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, her seferinde kullanılan suyun %80’ini geri dönüştürerek tekrar kullanılmasını sağlarken, doğaya daha az karbon monoksit salınımı yaparak çevreyi koruyor.

Temizlikte Dev Bir Adım Atıldı

36 mahallesi ile Kocaeli’nin en yoğun ilçesine ve mahallelerine sahip metropol ilçe olan Körfez’de yeni alınan Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı günde ortalama 40 çöp konteynırı yerinde yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Konteynırlar araç içine alınmadan önce köpüklenip, ilaçlanıyor. Son derece pratik uygulanan işlem sırasında özel tasarım kamyonunun içine alınan plastik ve metal konteynırlar burada tazyikli suyla yıkanıyor. 2 dakika süren yıkama işleminin ardından temizlenmiş hale gelen konteynırlar tekrar yerine konuluyor. Temizleme işlemi sayesinde çöp konteynırlarında pis koku, sinek oluşumunun yanı sıra görüntü kirliliği de önleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751