banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE KORKUTAN YANGIN OTEL VE HAMAMIN ODUN DEPOSU TUTUŞTU
 Körfez’de bir otelin odun deposunda tutuşan odunlar son anda vatandaşlar tarafından fark edilince büyük bir faciadan dönüldü.

Alınan bilgilere göre Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Zambak Sokak  numara 17’de faaliyet gösteren Yıldırım Otel ve Hamamı’nın arkasında yer alan yakacak deposundan saat 10.00 sıralarında dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine Körfez belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis hemen olay yerine ulaştılar. Yapılan müdahale sonrasında yakacak deposunda bulunan odun ve tahta parçalarının tutuştuğu tespit edildi. İtfaiye yangını kontrol altına alıp tutuşan odunları uzaklaştırarak tehlikenin büyümesini engelledi. Zamanında fark edilen yangın kontrol altına alınırken büyük bir facia da son anda önlenmiş oldu.

Yangın çıkan odun deposunun bitişiğinde 1970’li yıllarda yapılan Nazım ve Metin Yıldırım’a ait hamam ve 16 yataklı otel bulunuyor. Ayrıca 20 ailenin yaşadığı Altınok Apartmanı ‘da otele bitişik durumda. Yangının büyümesi halinde sabah yataklarında olan insanların alevler arasında kalabileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751