Körfez’de Köyler Merkez Mahalleler Gibi Yönetiliyor
 Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Körfez’in yeni mahalleleri artık merkez mahalleler gibi hizmet görüyor. Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısıyla köylerde birçok yenilik götüren Körfez Belediyesi yapılan çalışmaları da belediye ekiplerince denetliyor.

Kısa bir süre içerisinde de halkın heyecanla beklediği projelerin çalışmalarına da başlayan Körfez Belediyesi, yapılan çalışmaları neticelendiriyor. Oluşturulan ekiplerce çalışmaları takip eden Köy ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkancı köy muhtarlarını gezerek çeşitli fikir alışverişinde bulundu.

Dikenli Köyüne Şadırvan Yapılacak

Dikenli ve Ali Hocalar köy muhtarlarını yerinde ziyaret eden Çalışkancı yapılan çalışmaları köy muhtarları ile takip ederek bir takım bilgiler aldı. Körfez Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın gerçekleştirdiği toplantılarda alınan kararların harfiyen uygulandığını köy muhtarları Necmettin Çalışkancı’ya ilettiler.

Dikenli köy muhtarı Aydın Bekler ile köyü gezen Çalışkancı köyü inceledikten sonra vatandaşlarla da çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Köy halkının istek ve taleplerine öncülük veren Körfez Belediyesi halkın talebi üzerine köye şadırvan yapacak. Çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanılacağı bilgisini Köy muhtarı Aydın Bekler’e veren Çalışkancı şadırvanın yapılacağı alana gitti. Yapılan incelemelerin ve tespitlerin ardından zaman kaybetmeden Ali Hocalar köyüne geçti.

Köylerin Önemsendiğini Görmek Bizleri Mutlu Ediyor

Ali hocalar köyünün ismini aldığı Ali Hoca türbesinde restorasyon çalışması başlatan Körfez Belediyesi burada da yaptığı çalışmayı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Çalışmayı takdirle karşılayan Köy muhtarı Orhan Arslan Belediye Başkanı İsmail Baran’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Necmettin Çalışkancı vasıtasıyla teşekkür etti. Köylerin önemsendiğini ve merkez mahalleler gibi hizmet görmenin çok büyük mutluluk olduğunu kaydeden Orhan Arslan çöp konteynırlarından değiştiğini ve çöp kamyonlarının düzenli bir şekilde geldiğini belirtti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817