Körfez'de Köylere Yeni İmar Yolları Açılıyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler imar yolu açma çalışmalarını sadece kent merkezinde değil, kırsal alanda da sürdürüyor. Son olarak Osmanlı Köyü’nde imar yolu açmak için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

PLANLI KENTLEŞME

İmar planları çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile yeni yollar bölge halkı ile buluşturuluyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, Körfez’deki sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyor. Açılan yola dolgu malzemeleri serilirken, ilerleyen günlerde de kaplama çalışması gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817