Körfez’de Kurban Pazarı İçin Kuralar Çekildi


 

Körfez Belediyesi tarafından her yıl Kurban Bayramı öncesinde İlimtepe bölgesinde kurulan kurban satış yerleri için kura çekim işlemi gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü tarafından Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekiminde, 45 esnafın yerleri belirlendi. Kura çekimi için salona girişlerde ateş ölçümü yapıldı, dezenfektanlar dağıtıldı.

 

İLİMTEPE’YE KURULACAK
Körfez Belediyesi tarafından yerleşim yerlerine uzaklığı ve ulaşımın rahat olması dolayısıyla İlimtepe bölgesinde kurulan 4 bin metrekare alanda yer alacak hayvan satış yerinde bu yıl 45 esnaf çadır kuracak.


TÜM ÖNLEMLER ALINACAK
Körfez halkının daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışveriş yapmaları için kurban satış alanında bütün önlemlerin alındığı, gereken dezenfekte ve temizlik çalışmalarının kurban bayramına kadar devam edileceği ifade edildi. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü tarafından da esnaflara dikkatli olmaları gereken konularda bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817