KÖRFEZDE KURBANLIKLAR GELDİ
 Kurban Bayramı’na az bir zaman kala, ilçelerde kurban pazarı hazırlıkları hız kazanmaya başladı.  Kurbanda satılacak hayvalar gelmeye başladı. Vatandaşların, kurbanlık ihtiyaçlarını giderebilmeleri için Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde oluşturulan kurbanlık pazarının eksiklikleri giderilmeye çalışılıyor. Kurbanlık satışları için 145 parsel oluşturulurken, kurbanlık getiren vatandaşların ihtiyaçlarını giderebileceği otopark, 2 tuvalet, mescit ve 2 çay salonu inşaatı  devam ediyor.
Kurban bayramında bu yıl da Kurban satacak olan Körfez İlçenin sevilen simalarından olan Ahmet İvak  kendi yetiştirdiği hayvanları satışa sunuyor. İvak, tüm dost ve arkadaşları Kurban Pazarına beklediklerin söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817