Körfez’de Marmara Depremi Anıldı

17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin 13. yıldönümünde yaşamını yitirenler Körfez İlçede de anıldı. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın deprem anıtına çelenk sunumuyla başlayan anma programı Körfez Belediyesi Asri Mezarlık’ta bulunan deprem şehitliğinde devam etti.

Çelenk sunumu törenine; Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak , Müftü Musa İmamoğlu, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şendoğan ve Selattin Kabadayıoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, belediye meclis üyeleri,muhtarlar,siyasi parti temsilcileri  ile daire müdürleri katıldı. Mezarlıkta okunan Kuran Tilaveti,kasideler ve okunan dualara vatandaşlar eşlik etti. Kuran Tilaveti sonrası Körfez İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yaptığı dua ile anma programı son buldu. Yakınlarının mezarları başında toplanan vatandaşlar 13 yıl önce kaybettikleri yakınlarını rahmetle anarken, gözyaşlarına boğuldular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817