Körfez'de Mazgallar Hem Temizleniyor Hem Değiştiriliyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte özellikle son yağmurlar sonrasında dolan mazgalların içlerini temizlemeye yönelik başlattığı çalışmaları devam ettiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yağmurlar sonrasında dolan mazgal içlerindeki çöp ve atıkları temizleyerek daha kullanışlı hale getiriyor.

KIRILANLAR DEĞİŞTİRİLDİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mazgal içlerindeki temizlik işlemini gerçekleştirirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kırılan ya da hasarlı durumdaki mazgalların değişimini gerçekleştiriyor. Kötü durumdaki mazgalların yerine yenileri takılırken, ses çıkartan ve vatandaşı rahatsız edenler için de çözüm üretilerek verilen rahatsızlığın önüne geçiliyor.


 Körfez Belediyesi ekipleri, son yağmurlar sonrasında içleri dolan mazgalların içlerini temizlerken, kırılan veya ses yapanları da değiştirdi

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817