banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'de Mazgallar temizleniyor
Körez Belediyesi ekipleri, yağışlarla birlikte yağmur sularının toplandığı ızgaralar ve kanallarda biriken kum, yaprak ve çöpleri sürekli olarak temizliyor, tıkanmaların önüne geçiyor. Özellikle yağmur yağmasıyla birlikte sularla birlikte gelen yaprak ve kum birikintilerinin tıkanıklığa yol açmaması için çalışma yürüten ekipler, kırık durumdaki mazgalları da değiştiriyor.
AMBALAJ ATIKLARI
İSU ekipleri ile birlikte kordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalar sırasında en büyük sorunun vatandaşların attığı çöpler olduğu gözleniyor. Sularla birlikte sürüklenen ambalaj atıkları, mazgallara girişi tıkayınca, sular yollarda akıyor, vatandaşa ayrı bir sıkıntı yaratıyor. Yetkililer ise vatandaşları daha duyarlı olmaları noktasında uyarıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751