KÖRFEZ’DE ‘METRUK  BİNA’ SEFERBERLİĞİ

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binalara karşı başlattığı mücadeleyi devam ettiriyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından belirlenen binalar, yazışmalar ve prosedürlerin tamamlanması sonrasında yıkıma hazır hale getiriliyor ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştiriliyor. Ekipler son olarak Kuzey Mahallesi Edirne Caddesi’ndeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sonrasında da oluşan molozlar ekipler tarafından kaldırıldı.

OLDUKÇA MESAFE ALDIK

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde metruk binalarla mücadelede oldukça mesafe alındığını belirterek, “Ekiplerimiz tarafından belirlenen binaların yıkım süresi, yapılan görüşmeler ve prosedürlerin tamamlanması sonrası yapılıyor. Körfez’de son dönemde çok sayıda metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. İlçe genelinde ayrıca deprem sonrası orta hasarlı olan ve güçlendirmeleri yapılmayan binalar içinde yıkımlar yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817