Körfez’de miniklerin heyecan Turnuvası tamamlandı

Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Derneği’nin düzenlediği Ömer Faruk Baştürk Minikler Futbol Turnuvası nal maçında rakibi penaltı atışları sonucunda 6-5 yenen Belediye Derincespor şampiyon oldu.

 BİR AYLIK HEYECAN SONA ERDİ

Hayatını kaybeden antrenör Ömer Faruk Baştürk anısını yaşatmak için Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Derneği’nin düzenlediği Minikler Futbol Turnuvası 1 ay sürdü ve önceki akşam sona erdi. Üçüncülük maçında Yahya Kaptanspor ile 41 Futbol Kulübü buluşmasında penaltı atışları sonrasında rakibini 4-3 yenen Yahya Kaptan spor üçüncü oldu.Kıran kırana geçen ve yağmurlu havada oynanan maçta nal maçında Derince Birlikspor ile Belediye Derincespor buluşmasının normal süre 3-3 bitti. Penaltı atışları sonrasında rakibini 6-5 mağlup eden Belediye Derincespor şampiyon oldu.



FİNAL MAÇI NEFES KESTİ

Önceki akşam şampiyonluk maçında Derince Birlikspor ile Belediye Derincespor maçının 2.dakikasında Eren Yılmaz’ın attığı golle takımı 1-0 öne geçirdi.Birlikspor 10.dakikada Anıl Bostan’ın golüyle beraberliği yakaladı.14.dakikada gelişen atakta Eren kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.18. Dakikada Anıl Bostan skora yine eşitlik getirdi ve ilk yarı 2-2 sonuçlandı.İkinci yarı daha atak oynayan Derince Birlikspor sahanın yıldızı Anıl attığı golle hattrick yaparken takımını 3-2 öne geçirdi.Maç bu sonuçla bitecek derken Belediye Derincespor 30.dakikada attığı golle beraberliği yakaladı ve normal süre 3-3 sona erdi.Penaltı atışlarında Belediye Derincespor’dan Selim, M.Eren ve Yiğit Talha topu ağlara gönderdi ve şampiyonluğunu ilan etti.



PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Final maçına Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül,İl Hakem Kurulu yönetim kurulu üyesi Bahri Toksagül, TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin, KASKF yönetim kurulu üyesi Şaban Eraslan, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Derneği Başkanı Tarık Gürgen, Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Talip Yeşilyurt, Rahmetli Ömer Faruk Baştürk oğlu Ali Kemal Baştürk, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube 2. Başkanı İbrahim Yılmaz , Amatör Spor Kulüp başkanları, kulüp yöneticileri ve davetliler takip etti.Final maçlarını çok sayıda sporcu velisi takip ederek minik futbolculara destek verdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817