banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de Muhtarlar Dayanışma İçinde

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve beraberindeki dernek yönetimi, geçtiğimiz günlerde çok özel ziyaretlerde bulundular. Muhtarlar Hereke’de hac ve geçmiş olsun ziyaretleri yaparak, muhtar arkadaşları ile dayanışma içinde oldular.

İLK ZİYARET TAŞ’A

Dernek başkanı Engin Öztürk ile beraberindeki muhtarlar; Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas, Barbaros Mahallesi Muhtarı Lale Mutlu, Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu ve Şirinyalı Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü, Hereke’deki ilk ziyaretini hac farizasını yerine getirdikten sonra kente dönüş yapan 17 Ağustos Mahallesi Muhtarı Halil Taş’a yaptı. Taş ile evinde bir araya gelen, hurma ve zemzem suyu ikramını tadan muhtarlar, daha sonra hasta ziyareti için Cumhuriyet Mahallesi’ne geçti.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir kaza sonucu oğlu yaralanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Can’a konuk olan muhtarlar, Can’a ve oğlu Cihan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Dernek başkanı Engin Öztürk ile yönetimi, son olarak Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nin eski muhtarı Kasım Turan’ı ziyaret ederek kendisi ile sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826