KÖRFEZ'DE NEREDEYSE BİNA ÇÖKECEKTİ
 Sabahleyin bahçeye çıkan site sakinleri, çukura gömülen Sezgin Eşol’a ait 41 B 4171 plakalı otomobili görünce şok oldular. Site sakinleri, gece geç saatlerde çökmenin başladığını ve otomobilin alarmının çalması ile sokağa döküldüklerini belirterek, ‘’Evlere giremedik, ancak  yetkililer gelip, binalara zarar verilmediğini söyleyince içeri girebildik. Sabah gün ışığı ile bir de araç çukuran çıkınca olayın boyutu belli oldu’’ dediler.

Çöken bölümün altında foseptik çukuru olduğu ve zamanla üzerine binen yüklere, demirlerin dayanamayarak çöktüğü belirtildi. Bu arada büyüklüğü ile hayrete düşüren çukur için belediye yetkililerinin  ve İSU’nun gelip inceleme yaptıkları, en kısa zamanda onarım yapacakları belirtildi. Çukura düşen araçta da önemli oranda hasar ve kanalizasyon nedeniyle de döşemelerde zarar olduğu öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817